به سبد خرید افزوده شد
ادامه خرید

در چند سال اخیر و با بزرگ‌تر شدن انواع کسب‌وکارها نیاز به فضاهای بزرگی که وسعت کافی برای انبار محصولات یا فرایند تولید داشته باشند، بیشتر شده است. در این میان، سوله‌های صنعتی جایگاه ویژه‌ای دارند و قابلیت‌های متنوعی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

در این مقاله توضیح می‌دهیم که سوله صنعتی چیست، چه انواعی دارد و در کدام صنایع مورداستفاده قرار می‌گیرد. اگر شما هم به دنبال فضای بزرگی برای رونق کسب‌وکار خود هستید، از شما دعوت می‌کنیم مطالعه این مطلب کاربردی را از دست ندهید.

سوله صنعتی چیست و چه کاربردی دارد؟

سوله‌های صنعتی از پرکاربردترین سازه‌های فلزی با سقف شیب‌دار هستند که در صنایع تولیدی به عنوان انبار مواد اولیه و محصولات نهایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. سوله‌های صنعتی را می‌توان از مواد مختلفی ساخت اما محبوب‌ترین متریال برای ساخت این سازه‌ها فولاد است که استحکام و طول عمر بالای سوله را تضمین می‌کند.

سوله صنعتی چیست و چه کاربردی دارد

سوله‌های صنعتی در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، مبلمان، ماشین آلات و بازیافت به عنوان انبار مواد اولیه و کالاهای نهایی استفاده می‌شوند. این سوله‌ها، بسته به مورد استفاده در اشکال و اندازه‌های مختلفی ساخته می‌شوند و مواد گوناگونی از جمله فولاد، چوب، آجر یا بلوک بتنی در ساخت سوله مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 انواع سوله صنعتی بر اساس کاربرد

تاسیس سوله‌های صنعتی یک راه عالی برای نگهداری ابزار و تجهیزات یا حتی به عنوان یک فضای اداری است. با این حال، انواع مختلفی از سوله‌ها وجود دارد که قبل از انتخاب هر کدام باید با آن‌ها و کاربردشان آشنایی داشته باشید. در این بخش با انواع سوله و کاربردها و مزایای هر کدام آشنا می‌شوید.

سوله قطبی

سوله‌های قطبی در بسیاری از صنایع مختلف، به عنوان مثال رفتینگ، چوب بری و کشاورزی استفاده می‌شوند. از این رو معمولا خرید کارتن پلاست نیز همراه با ساخت این سوله‌ها به منظور بسته بندی محصولات کشاورزی توصیه می‌شود.

همچنین این سوله‌ها می‌توانند به عنوان یک پناهگاه موقت برای دام و حیوانات مورد استفاده قرار گیرند. سوله‌های قطبی را معمولا از چوب یا تیرهای فلزی می‌سازند.

کیت‌های سوله فولادی

تهیه کیت‌های سوله فولادی که تحت عنوان سوله پیش ساخته نیز شناخته می‌شوند، راهی مقرون به صرفه و البته آسان برای احداث سوله صنعتی است. برای احداث این سوله‌ها نیازی به مهارت‌های مهندسی یا مونتاژهای پیچیده نیست و هر کسی به راحتی می‌تواند این سوله‌های صنعتی را تهیه و احداث کند.

سوله‌های کشاورزی

این سوله‌ها مکانی را برای کشاورزان به منظور ذخیره تجهیزات، مواد و خوراک فراهم می‌کنند. همچنین می‌توان از آن‌ها برای نگهداری حیوانات و غلات استفاده کرد. هدف اصلی سوله‌های کشاورزی ایجاد سرپناه در برابر شرایط مختلف آب و هوایی است، اما این سازه‌ها امکان محافظت در برابر سرقت، آفات و آتش سوزی را نیز فراهم می‌کنند.

از آنجایی که احداث سوله‌های کشاورزی در این صنعت از واجبات است، معمولا کشاورزان به راحتی می‌توانند مجوز ساخت سوله را دریافت کنند.

سوله‎های کارگاهی

سوله‌های کارگاهی همه کاره هستند و در مناطق مسکونی یا صنعتی استفاده می‌شوند. این سوله‌ها ساختارهای جذابی هستند که می‌توانند به عنوان کارگاه، استودیو یا حتی دفاتر مورداستفاده قرار گیرند. سوله‌های کارگاهی معمولا در طیف وسیعی از اندازه‌ها و رنگ‌ها ساخته می‌شوند.

سوله آشیانه هواپیما یکی از انواع سوله های صنعتی است

سوله آشیانه هواپیما

سوله‌های آشیانه هواپیما برای محافظت از هواپیما در برابر باران، برف و سایر انواع شرایط آب و هوایی نامساعد طراحی می‌شوند. به منظور احداث چنین سوله‌هایی، مراحل ساخت سوله به دقت طراحی و اجرا می‌شود تا هواپیماها بتوانند بدون آسیب وارد سوله و از آن خارج شوند.

 سوله انبار یا کارخانه

در سال‌های اخیر، انبارهای تجاری به دلیل توانایی آن‌ها در ذخیره و حمل اقلام محبوبیت فزاینده‌ای پیدا کرده‌اند. انبارها یک گزینه عالی برای انواع مشاغل هستند زیرا می‌توان آن‌ها را بر اساس هر نیازی به صورت سفارشی ساخت.

سوله‌های تفریحی

نوع دیگر سوله‌های صنعتی، سازه‌هایی هستند که برای مصارف تفریحی مانند استخر و باشگاه‌های ورزشی احداث شده و مورد استفاده قرار می‌گیرند. این سوله‌ها نیز در سایزهای مختلف بر اساس نیاز کاربر طراحی و ساخته می‌شوند.

معرفی انوع سوله صنعتی

انواع سوله صنعتی بر اساس نوع متریال مورداستفاده

علاوه بر دسته بندی سوله‌ها بر اساس کاربرد، این سازه‌ها را طبق نوع متریالی که در ساخت آن‌ها به کار می‌رود نیز دسته بندی می‌کنند. بر این اساس، انواع سوله صنعتی به طور خلاصه عبارتند از:

  • سوله تیرورقی یا سوله سنگین که اغلب با فولاد ساخته می‌شوند.
  • سوله خرپایی یا سوله سبک که با آلیاژهای سبک‌تر و در عین حال مقاوم‌تر ساخته می‌شوند.
  • سوله UBM که جدیدترین روش سوله‌سازی محسوب می‎شود و چند سالی است وارد ایران شده است.

هر کدام از سوله‌های صنعتی فوق، مزایا، معایب و کاربردهایی دارند که بهتر است قبل از تصمیم گیری نهایی با آن‌ها آشنایی داشته باشید. در غیر این صورت و با انتخاب یک سوله نامناسب، سازه کاربری چندانی برای شما نخواهد داشت.

چرا سوله صنعتی راندمان کار شما را افزایش می‌دهند؟

سوله‌های صنعتی به ویژه در سال‌ها اخیر، به طور فزاینده‌ای برای بسیاری از کسب و کارها به یک ضرورت تبدیل شده است. روز به روز تقاضا برای احداث این سوله‌ها افزایش پیدا می‌کند، زیرا این سازه‌ها مزایای مختلفی را ارائه می‌دهند.

در واقع سوله‌های صنعتی صرفا مکانی برای نگهداری تجهیزات و مواد نیستند، بلکه مزایای بسیار دیگری نیز دارند. این سازه‌ها می‌توانند به عنوان فضای اداری، تاسیسات تولیدی، انبار یا خرده فروشی استفاده شوند. از جمله مزایای احداث سوله صنعتی عبارتند از:

  • بهبود بهره‌وری
  • کاهش خطر سرقت
  • دسترسی آسان به مواد و تجهیزات
  • قیمت کمتر نسبت به سایر ساختمان‌ها
  • فراهم کردن فضای وسیع و در عین حال محکم و بادوام
  • محافظت از محصولات و استفاده به عنوان پناهگاهی امن هنگام طوفان یا سایر شرایط آب و هوایی نامساعد

خرید محصولات موردنیاز برای ساخت سوله صنعتی از فروشگاه هامون عایق

در این مقاله توضیح دادیم که سوله صنعتی چیست، چه انواعی دارد و چرا تا این اندازه بر احداث این سازه‌های کاربردی تاکید می‌شود. شما می‌توانید انواع و اقسام محصولات موردنیاز برای ساخت سوله را از فروشگاه هامون عایق سفارش دهید.

کیفیت کالاهای عرضه شده در این فروشگاه، دوام و طول عمر زیاد سوله صنعتی شما را تضمین می‌کند. در پایان از شما دعوت می‌کنیم هر سوال یا تجربه‌ای درباره سوله‌های صنعتی دارید، در بخش نظرات با ما و دیگر همراهان عزیز و همیشگی هامون عایق به اشتراک بگذارید.