به سبد خرید افزوده شد
ادامه خرید

فوم پلی اتیلن یکی از پرکاربردترین مواد انعطاف‌پذیر و سبک است که در صنایع گوناگون مورداستفاده قرار می‌گیرد. این فوم‌ها وزن سبکی داشته و ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای دارند که باعث شده کاربردهای متعددی داشته باشند. در این مقاله به معرفی و مزایای فوم پلی اتیلن می‌پردازیم و توضیح می‌دهیم این فوم‌ها چه کاربردهایی دارند. از شما دعوت می‌کنیم تا انتهای این مطلب کاربردی همراه ما باشید.

فوم پلی اتیلن چیست؟

اگر تاکنون تجربه خرید آنلاین وسیله‌ای را داشته باشید، به احتمال زیاد هنگام باز کردن جعبه محصول، فوم بسته‌بندی پلی اتیلن را دیده‌اید. این فوم از ترکیب ماده فشرده پلی اتیلن با حباب‌های ریز هوا ساخته می‌شود که نتیجه، ماده عایقی در برابر خوردگی، دما و ضربه است.

در واقع فوم‌های پلی اتیلن نوع خاصی از فوم ترموپلاستیک و نرم هستند که در برابر اعمال فشار مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهند. با توجه به این خاصیت ضربه‌گیری، از این فوم‌ها برای بسته‌بندی اقلام کوچک و حساس مانند وسایل الکترونیکی استفاده می‌شود.

علاوه بر مقاومت بالا در برابر فشار و ضربه، توانایی عایق‌سازی محصولات در برابر رطوبت، صوت و اختلاف دما از 30- تا 80+ درجه سانتی‌گراد از دیگر ویژگی‌های فوم پلی اتیلن است. از این رو از این فوم‌ها در ساندویچ پانل‌های دیواری و سقفی استفاده می‌شود. انواع مختلفی فوم پلی اتیلن با ضخامت، چگالی و وزن‌های متفاوت وجود دارد که هر کدام کاربرد خاصی دارند. به همین دلیل هنگام خرید، حتما به دانسیته فوم پلی اتیلن توجه داشته باشید.

آشنایی با مزایای فوم پلی اتیلن

مزایای فوم پلی اتیلن؛ چرا این فوم را بخریم؟

محبوبیت و کاربرد بسیار انواع فوم پلی اتیلن بی‌دلیل نیست. در این بخش می‌خوانید که فوم‌های پلی اتیلن چه مزایا و ویژگی‌هایی دارند که آن‌ها را به کاندیدای مناسبی برای بسته بندی یا عایق بندی تبدیل می‌کند.

وزن کم؛ از مزایای فوم پلی اتیلن

سالانه به تعداد کسانی که محصولات موردنیاز خود را به صورت آنلاین سفارش می‌دهند، افزوده می‌شود. چه بسا محصولاتی که بعد از طی یک مسیر طولانی، به دست مشتری می‌رسند. قاعدتاً در این شرایط، بسته بندی‌های سنگین می‌تواند هزینه بسیاری را به شرکت‌ها و خدمات پستی تحمیل کند.

از طرف دیگر، در صورتی که بسته بندی وزن بسیاری داشته باشد، نیاز به حمل و نقل چند باره برای ارسال محصولات به یک منطقه خاص، افزایش می‌یابد و گازهای گلخانه‌ای بیشتری منتشر می‌شود. در نتیجه، وزن بسته بندی کالاها بر گرمایش زمین به طور غیرمستقیم تاثیر می‌گذارد و سبک بودن آن چه برای مصرف کننده و چه برای محیط زیست، ضروری است.

مقاوم در برابر رطوبت؛ دومین مزیت فوم پلی اتیلن

هدف اصلی هر ماده بسته بندی محافظت از محصول داخل آن است. کم نیستند محصولاتی که بعد از بسته بندی و قبل از رسیدن به دست مشتری در شرایط آب و هوایی نامساعد و برای مثال زیر باران رها می‌شوند.

به همین دلیل، استفاده از ماده‌ای که بتواند از کالا محافظت کند و مانع آسیب رسیدن به آن شود، حیاتی است. فوم‌های پلی اتیلن عایقی در برابر رطوبت هستند و ضریب نفوذ رطوبت بسیار پایینی دارند. بنابراین با وجود این فوم‌ها احتمال خرابی محصول به حداقل می‌رسد.

به عبارتی فوم‌های پلی اتیلن خاصیت ایزولاسیون بالایی دارند. این عدم جذب رطوبت و هوا باعث می‌شود که مقاومت فوم در برابر رشد کپک‌ها و باکتری‌ها افزایش یابد. مواد سطحی این عایق پلیمری مانع رشد عوامل میکروبی می‌شود و در نتیجه حتی در صورت مجاورت طولانی مدت فوم با محصول، احتمال کپک زدن و رشد باکتری‌ها تقریبا وجود ندارد.

مقاومت در برابر فشار و ضربه؛ از جمله مزایای فوم پلی اتیلن است

مقاوم در برابر فشار و ضربه؛ از دیگر مزایای فوم پلی اتیلن

یکی دیگر از مزایای فوم‌های پلی اتیلن مقاومت بالای آن‌ها در برابر فشار و ضربه است. در واقع حباب‌های محبوس شده در این فوم‌ها هر گونه ارتعاش، شوک و لرزش را جذب می‌کنند و ضربه را کمتر از خود عبور می‌دهند. این ویژگی برای بسته بندی کالاهای حساسی مانند بوردهای الکترونیکی الزامی است؛ چرا که در غیر این صورت، وسیله الکتریکی گران قیمت شما با کوچکترین ضربه‌ای آسیب می‌بیند.

مقاومت فوم‌های پلی اتیلن در برابر جذب گرد و غبار

ویژگی و مزیت بعدی فوم‌های پلی اتیلن، مقاومتی است که این مواد عایق در برابر جذب گرد و غبار دارند. این فوم‌ها ضدالکتریسیته ساکن هستند. از طرف دیگر مواد سازنده آن‌ها با فشردگی کامل به هم متصل می‌شوند و هیچ فاصله‌ای بین آن‌ها وجود ندارد. از این رو، ذرات ریز و آلودگی‌های محیطی مانند گرد و غبار به هیچ عنوان نمی‌توانند به داخل این فوم‌ها نفوذ کنند.

پاکیزگی فوم پلی اتیلن و عدم آلودگی محیط زیست

فوم‌های پلی اتیلن دوستدار محیط زیست هستند و پس از تولید هیچ ماده شیمیایی یا گاز خطرناکی ساطع نمی‌کنند. ضمن اینکه این فوم‌ها هیچ رنگ خطرناک و بوی ناخوشایندی ندارند و در نتیجه بدون هیچ دغدغه‌ای می‌توان از آن‌ها در محیط‌های بسته مانند منازل مسکونی و ادارات استفاده کرد.

علاوه بر موارد فوق قیمت پایین، نصب آسان و سریع، مقاومت در برابر ماورا بنفش، انعطاف پذیری و قابلیت چسبندگی بالا و از دیگر مزایای فوم‌های پلی اتیلن است. البته بهره مندی از همه این خواص و مزایا در گروی این است که بدانید فوم پلی اتیلن از کجا بخرم. فروشگاه‌های معتبری مانند هامون عایق باکیفیت‌ترین انواع فوم پلی اتیلن را با قیمت مناسب به فروش می‌رسانند.

آشنایی با کاربردهای فوم پلی اتیلن

کاربردهای فوم پلی اتیلن چیست؟

انواع فوم‌های پلی اتیلن در صنایع زیر مورداستفاده قرار می‌گیرند:

  • به عنوان ضربه گیر و محافظ محصولات در صنایع بسته بندی
  • به عنوان عایق‌های حرارتی و رطوبتی در ساختمان سازی
  • عایق‌بندی لوله‌های پتروشیمی و پالایشگاه‌ها
  • در انواع کفپوش‌ها و تشک‌های ورزشی مانند تشک کشتی، جودو و ژیمناستیک
  • تولید مجموعه بازی پلی اتیلنی پارک و فضای باز
  • صنایع تزئینی و دکوراسیون منزل
  • صنایع خودروسازی و کشاورزی
  • سیستم‌های برودتی و کانال‌های هوا
  • موتورخانه و سیستم گرمایش شهری
  • و …

خرید فوم پلی اتیلن باکیفیت و مقرون به صرفه از فروشگاه هامون عایق

در این مقاله توضیح دادیم فوم پلی اتیلن چیست و چه مزایا و کاربردهایی دارد. شما می‌توانید انواع فوم پلی اتیلن رولی، لوله‌ای، تخته‌ای، چسبی، متالایز، میله‌ای و کراسلینگ را در ضخامت‌های مختلف و باکیفیت بالا از فروشگاه هامون عایق سفارش دهید. در پایان از شما دعوت می‌کنیم هر سوالی درباره فوم‌های پلی اتیلن دارید، در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.